HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.16. 20:10 venyercsan

23. nap Ponferrada - Pereje 27 km 07.13.

Ezt a szallast fel nyolcig el kellett hagyni. A varosbol kivezeto uton nem talaltunk jelzest, ezert gyorsan csatlakoztunk egy lengyel srachoz.

O sem talalta a kiutat, ogy elkezdtunk kovetni egy biztos leptekkel halado amerikait. O tudott spanyolul, igy ez mar jo valasztasnak bizonyult. Mikor mar megtalaltuk az utat az amrerikai beult egy kavezoba es utunkra bocsatott. Kesobb kovettuk peldajat, es egyedul hagytuk a lengyelt. Jo helyet valasztottunk; a kavehoz kis kekszet es muffint is kaptunk. Utunkat folytatva az egyik haz oldalaban talaltunk egy oszlopot, beleepitve egy szamitogepet; itt ingyen lehetett netezni, de irni sajnos nem tudtam, igy csak a hozzaszolasokat tudtam elolvasni. Tobb falun athaladtunk. Az egyik falu vegen ismet ismerosokbe botlottunk. Egy mexikoi par, meg egy mexikoi srac volt. Jol jottek nekunk, kicsit felvettuk az o tempojukat, igy hamarabb atertunk a nehez kaptatokon. Itt ujab varoska kovetkezett, ujabb kaveval. ugyanannyiba kerult, mint a reggeli, de se keksz, se muffin. A falu utan egy regi uthoz ertunk, aminel egy regi alagut vezetett at a hegyen. Nem messze tole az uj ut /talan autopalya/ uj alagutakkal. Az autopalya toveben egy arnyekos helyen letelepedtunk es megebedeltunk, majd folytattuk utunk. Tobbszor atmentunk az autpalya alatt, a regi ut a hegy vonulatat kovette, mig az uj alagutakkal, hidakkal volt teletuzdelve. Egyszer elhaladt melettunk egy kisbusz, aminek nyitva volt a hatso ajtaja. Egy fotos, meg egy kameras emberke logott ki belole, es az utanuk jovo rendormotorosokat filmeztek. Biztos, hogy belelogtunk a kepbe, pedig nem szeretek szerepelni. Par kanyar utan beertuk oket; felrealltak. Mikor kozeledtunk, lattuk, hogy a ket rendor mindket oldalon megallit egy egy autot. Gondoltuk oktatofilmet forgatnak, hogy hogy kell igazoltatni. De nem csak ket autot allitottak meg, hanem az egesz forgalamat. Mikor odaertunk, jo napot, majd jo Utat kivantak nekunk. Itt az utunk keresztezte az autoutat. Mikor atertunk, tovabbengedtek a forgalmat. Nagy elmeny volt. A kovetkezo faluban megalltunk. Jo volt a szallas; egy szobaban 16 agy, de vegre nem emeletes.

Este kinnt ultunk a kertben, ahol egy par vitatkozott. Talan koreaiak lehettek. Este, mikor mar keszulodtunk lefekudni, meg kimentem, hogy elszivjak egy cigit, amikor lattam, hogy a koreai lany szedi a hatizsakjat, es elindul az uton visszafele. Kerdeztem tole, hogy minden rendben van-e, ill. tudok-e segiteni, de o azt mondta minden oke. Azt nem lattam, hogy a baratjaval ment-e, vagy o ittmaradt a szallason, mivel itt tobb szoba is volt, es nem nalunk volt az agya.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr802156168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása