HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.27. 11:04 venyercsan

33. nap Santiago de Compostella - Fisterre 101 km /busszal/ 07.23.

Reggel kijelentkeztunk a szallodabol, de lefoglaltunk meg ket napot. Irany a vonatallomas.

Megvettuk a vonatjegyeket. 07.28-an reggel 9 korul indul a vonat, es este kilenc korul erkezik a vegallomasara, ahol egy 22:00 korul indulo halokocsis vonatra kell atszallni; ez 29-en reggel 7 korul erkezik Parizsba. Az atszallas helye nem jut eszembe, de legkozelebbre megnezem a jegyet. Itt lesz egy napunk korulnezni, mert a repulo csak 30-an indul, viszont eleg koran, ezert nem keresunk szallast, hanem este kimegyunk a repterre.

Jegy ok, irany a buszpalyaudvar. Eppen elertuk a buszt, ami Finisterrebe megy. Bedobtuk a csomagot alulra,, majd irany az oceanpart. Hamar elertuk a partot, de a neheze ezutan jott, legalabbis edesanyanak. tobb, mint egy honapja nem mentunk 5km/oranal gyorsabban. Ez a busz meg ment vagy 80-nal, csakhogy a partvonal erosen kanyargos. Edasanyanak gyorsan bekeszitettunk egy nagy  zacskot, de szerencsere nem volt ra szukseg. mikor megerkeztunk, megpillantottuk Misieket, telefonosegyeztetes utan kiderult, ok is most erkeztek, csak ok gyalog. Na ennyit a harom nap elonyukrol. hi-hi. ;)

 Gyorsan kerestunk egy zarandokszallast, majd felfedezoutra indultunk. Este felmentunk a vilagitotoronyhoz, de nem vertuk meg a naplementet /pedig ezert jottunk ide/ mert a szallast 22:00-kor bezarjak, es az nem vicces, hogy kifizeted a szallast, es csak a csomagod pihen a szallason, te meg az utcan alszol.

Szep nap volt ez.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr252179473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása