HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.27. 11:18 venyercsan

34. nap Fisterre - Fisterre /helyben/ 07.24.

Borzaszto ejszaka volt. Ha elalszom, mar nem zavar a horkolas, de elalvas elott... Harom ember kanonban horkolt; mintha valami "ki tud hangosabban" versenyre keszulnenek.

Reggel elhagytuk a szallast, es atmentunk egy masikra, ami majdnem ugyanannyiba kerult, de itt ketten voltunk egy szobaban, es kaptunk kulcsot igy mar semmi akadalya az esti naplemente nezesnek. Delutan lementunk az oceanpartra. Furdoruha, torolkozo, minden ami kell, de a viz... Nem volt hideg... FAGYOS volt. En birom a hideg vizet, de ez mar nem az... A csapokbol NEM folyik ilyen hideg ivoviz. Maradtunk a parton, ami mellesleg tenyleg gyonyoru volt. Edesanya azert egy kep kedveert belement terdig; szerinte derekig. Este bevasaroltunk egy kozertben, majd irany a vilagitotorony. Itt a megbeszeltek szerint talakoztunk Misivel, Leaval. Megvacsoraztuk a boltban vett dolgokat, majd elokertult ket uveg bor is. Jol ereztuk magunkat. Jo sokan voltak. Mikor lement a nap, mindenki tapsolt, Fantasztikus volt. Majd a domb masik oldalan megjelent a telehold. Kell ennel tobb?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr562179512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása