HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.08.04. 00:06 venyercsan

40. nap Párizs - Budapest kb 800 km /repülővel/ 07.30.

Hajnalban már ki van irva a mi repülőnk is, de a 6:40 helyett hét órás indulással. Nem baj csak menjen. :)

Veszünk jegyet a csomagnak, és bejelentkezünk. Itt már látszik, hogy hétkor nem indul a repülő. Bizony hét óra után engednek minket a repülőre. A személyzetre kellett várni. Mikor megérkeztek, több magyar utastársunk is elkezdett tapsolni. Ezt nem tudtam mire vélni...

INduláskor a kapitány bocsánatot kért a késedelmes indulásért; állítólag az előző nap nem fogadták őket itt időben, ezért a csúszás. De most már irány H A Z A !!!

 Szép látvány a repülőről. "Budapest felett felhős az ég..."

MEGÉRKEZTÜNK HAZA

 

Árpi várt minket a reptéren. Megbeszéltük, hogy hamarosan összeülünk egy élménybeszámolóra. Árpit hazavittük, majd mentünk mamikámhoz, s elkezdtünk /legalábbis megpróbálunk visszazökkenni a megszokott kerékvágásba.

 

 

Köszönöm mindenkinek a kitartó figyelmet, a hozzászólásokat, a bíztatásokat, nemcsak az ittenieket, hanem sms-ben e-mailben érkezetteket is.

 

folyt köv? ...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr712197298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása