HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.04. 09:21 venyercsan

11. nap Olmos de Atapuerca - Burgos 20 km

A Burgosba vezeto ut eleg unalmas volt; gyarteruletek mellett elhalado baromi hosszu egyenes ut.

Itt (is) sokan buszra szalltak, de mi egyelore meg birjuk. Utkozben ismet talalkoztunk edesanya barataival, igy egyut mentunk be a varosba. Kerestunk egy szallast, de itt csak ket hely volt. Kis tanacstalansag utan Misiek (edesanya baratai) tovabb mentek, igy mi maradhattunk. Remelem nem lett ebbol harag, de nekem nagyon jol esett. A szallas elfoglalasa utan vegre volt idonk korulnezni. Szep varos; itt is del korul eltunik mindenki, bezar minden, de este beindul az elet. Itt volt egy pici esonk, de kb 6 percig esett. Az utcan rengeteg mutatvanyos, buvesz, enekes... Megneztuk a katedralist; hatalmas.

Sajnos tizre vissza kellett menni a szallasra, pedig meg zajlott az elet. Kb fel tizenkettokor hatalmas robbanasra ebredtem; Feloras tuzijatekkal zartak az aznapi unnepet. Mintha a hazunk tetejerol lottek volna fel, olyan hangos volt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr542128294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása