HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.16. 20:21 venyercsan

24. nap Pereje - La Laguna 21.1km 07.14.

Reggel mindenki hamar elhuzta a csikot. Becsuktam a spalettat, lekapcsoltam a villanyt, es aludtunk meg kb ket orat.

Gyors teakeszites, majd keves ut utan, egy pihenohelynel reggeli. Itt elhaladtak mellettunk a tegnapi koreaiak. Megnyugodtunk, hogy egyutt mennek, bar eleg szotlanul, rideg tekintettel haladtak tovabb.

Utkozben lelassitott mellettunk egy biciklis, s megkerdezte: Ti is magyarok vagytok? Innentol jott o is velunk; tolta a biciklit. Kiderult o oteves kora ota ausztriaban el. /fura, hogy itt nagytobbsegeben olyan magyarokkal futunk ossze, aki mar nem el magyarorszagon/ Beultunk vele is egy kavezoba.

Ez a nap eleg nehez volt. Sokat kellett folfele menni, raadasul az eso is csopogott egy rovid ideig, bar ezt atveszeltuk a barban. Gyonyoru tajakon mentunk keresztul. Ketszer is kellett kenyszerpihenot tartani, mivel szembejott ket tehencsorda. Inkabb felrealltunk. Eredetileg a hegy csucsaig /Cebreiro/ akartunk eljutni, de a ket kilometerre a hegy tetejetol azt mondtak, hogy fennt mar nincs hely, igy ottmaradtunk. /jo uzleti fogas/. Kis negyagyas szoba ket ir sraccal. Este meg befestettem edesanya hajat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr802156193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása