HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.06.25. 09:50 venyercsan

4. nap Obanos - Estella 25 km

Reggel koran kellett volna indulni, de 8-kor meg reggeliztunk. Mondta is a tulaj, hogy nyolcig el kellett volna mennunk.

A kovetkezo falu Puente La Reina, egz hidrol kapta a nevet. A hid szep, es VEGRE talaltunk egy geoladat. Tobbet nem keresunk szerintem ez eleg is volt. Bar majd meg meglatjuk... Ismet templom- templom hatan :) Talaltunk egy eleg regit, ez mar ures volt. 1061 ben epitettek.

Ut kozben tortent egy kis baj. Az egyik kis faluban leultunk pihenni, es akkor vettuk eszre, hogy leesett a taskamrol a puloverem. Edesanya visszament egy kicsit, de nem talalta. Szomoruan folytattuk utunkat a kovetkezo varosig. Amikor bertunk a varosba, rogton az ut elejen volt egy nagyobb tisztas. Itt a helyiek, napoztak, meg furodtek a folyoban. Az ut szelen allt egy lakokocsi, es mivolt a tukrere akasztva: A PULOVEREM! csoda ez vagymi?

orultunk; megkoszontuk

Hamar talaltunk szallast. Ezt az egyhaz mukodteti; nincs fix ara, adomanybol tartja fenn magat. Ez volt az elso hely, ahol (ugyan szereny, de) harom fogasos vacsoraval vartak minket, es meg reggelit is kaptunk. Volt az asztalnal par mexikoi; ok mar voltak Budapesten is; egy francia par, ok parizstol gyalogolnak mar ot hete; ket olasz kislany, nagyon fiatalok, ogazabol nem is ertettem, hogy hol vannak a szuleik; es termeszetesen spanyolok.

 

Na egyenlore ennyi, remelem hamarabb fogok nethez jutni. varom a kommenteket...

Estere sikerult a terv: a sok kicsi plusz kilometerbol osszegyult plusz egy nap. (ezert is van idom most irni)

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr32108517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karesz79 2010.06.25. 22:32:19

Szeva szeva szeva. Végre már, hogy írtál. Örülök, hogy ilyen jól haladtok (bár ez egy kicsit meglep hihi). Elég kalandosnak tünik a dolog. Jó lenne egy két képet látni feltudsz ide tölteni? Jó a pulcsis story. A cigi nem hátráltat nagyon? További kellemes séta-fikát.

zita81 2010.06.26. 03:18:40

szia.)sokan kérdezik bennt mi van veled,ezért pár embernek megadtam a blogod címét remélem nem haragszol meg érte:)vízhólyagók vannak már??sokan indultatok?anyud bírja?nem hagytál itthon semmit??miket eszel??és ami nagyon érdekel milyen ott az idő?????

Bea77 2010.06.26. 08:39:58

szia!
Nagyon örülünk, hogy ilyen jól bírod.
Sok sok új beszámolót kérünk. :)
A pulóver meg egy csoda.
Zita feltett egy csomó kérdést, én már nem is tudok mit kérdezni.
További jó utat.

H.Kata81 2010.06.26. 11:31:13

Szia Ádám!
Ez fantasztikus, hogy ilyen jól bírod, nagy fricska ez azoknak, akik viccesen cikiztek, hogy úgyse fog menni. A hitelen mindenki puszil és minden jót kívánnak neked! Vigyázzatok magatokra! Puszi

patikaági 2010.06.26. 12:53:54

Szeva Bogaram!!!!Zita elküldte a blog címét...nem akarlak "zavarni" nem is írok sokat csak annyit BÜSZKE VAGYOK RÁD:-)))) csak így tovább,vigyázzatok magatokra és egymásra anyukáddal.Kitartás!!!!Várom én is helyzetjelentést.Pusza

kiki841126 2010.06.26. 21:46:59

Szia nyuszika! Meg kell valljam nem sok reményt fűztem ehhez az egészhez az elején, de minden elismerésem a tiétek. Várom a fejleményeket, jó lenne, ha nagyon vigyáznátok magatokra. Sok kitartást és jó időt kívánok nektek. puszi K. Kata

P.I.B. 2010.06.28. 10:00:11

:-)
szépeket...én is beléptem az utadat figyelők táborába....kitartás és vároma az újabb "híreket"...:-D
süti beállítások módosítása