HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.20. 20:10 venyercsan

27. nap Sarria - Portomarin 21.5 km 07.17.

Az ejszaka negyagyas szobaban telt. Szobatarsaink ismeros mexikoiak voltak. Ok reggel szep csendben tavoztak (persze nem az elok sorabol), igy ki tudtuk aludni magunkat.

A magaslati levego miatt nagy volt reggel a para, es csak lassan szallt fol, igy minden nagyon nyirkos volt, a latotavolsag is kicsi, bar a mi sebessegunknel ez nem veszelyes. Ezen a napon a megszokott gyaloglas volt. Erdok, mezok, falvak... es akkor... Elertuk azt a tablat, ami jelezte: meg kereken 100 km!!! Nagy orom volt; le is akartuk fotozni, de olyan rondan ossze volt firkalva, hogy inkabb kihagytuk. Itt mar 500 meterenkent jelzik a hatralalevo tavolsagot.

Ahhoz, hogy valaki megkapja a celban az igazolast, legalabb szaz kilometert kell gyalogolnia, vagy 200 km-t kerekparoznia; a lovasoknak is 200 km a minimum. Lovas nincs sok, de ma pont talalkoztunk kettovel.

Estere nyolcagyas szobat kaptunk, egy ismerossel, a japan fotossal. Nem tudom emlitettem-e mar ot; egyszer megallitott, es lefotozott minket; azota tobbszor talalkoztunk vele. Lefekves elott meg lementunk a kozeli folyohoz, de furodni nem volt idonk: villanyoltas...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr972164472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása