HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.20. 20:29 venyercsan

28. nap Portomarin - Ligonde 15.5 km 07.18.

Reggel ismet koran keles; koran indulas. Egyre tobb a csoport, egyre tobb a fiatal; iskolas csoportok, anyukak, apukak kisgyerekkel; es egyre tobb a szemet!

700 km-en keresztul nem volt annyi szemet az ut mellett, mint itt. Hamar Ligondeba ertunk; itt ismet osszefutottunk a japan fotossal. Azt mondta o itt alszik, es jobban tesszuk, ha mi is megallunk; nemreg erkezett, de mar legalabb 200 ember elment mellette; konnyen elofordlhat, hogy tellthaz fogad minket a kovetkezo helyen. Mi is a megallas mellett dontottunk, bar meg koradelutan volt. Sebaj, igy kimostunk, es minden meg is szaradt estere. A hazigazda azt mondta, mar csak egy szabad agya van, de a foldszinten van ket potagy, ha az nekunk megfelel. A japan szerint nagyon szerencsesek vagyunk; fent a szobaban iszonyat meleg van, nekunk meg egy kulon szoba jutott, amiben nem kell nyomorogni. Hat igen, szerencsesek vagyunk...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr522164516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása