HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.06. 10:55 venyercsan

15. nap Carrion de los Condes - Ledigos 23.4 km

Ma az elso faluig 17 km-t kellett menni. eleg huzos ennyi idon keresztul menni a "semmiben".

Sehol egy felho, sehol egy fa; mezok, ameddig a szem ellat. Del korul megalltunk, es egy pici fa arnyekaban huztuk meg magunkat egy arokban. Ott ebedeltunk, eleg kiadosan; virslit, majonezes halsalatat, majd szendvicset; desszertnek joghurtot. Hat lefogyni nem fogok. A jollakottsagtol eleg nehezen indultunk, lassan haladtunk; egyszercsak elszaguldott mellettunk ket hetven ev koruli no!! Ezt a szegyent...

A mai napon nem mentunk vegig egy teljes napra tervezett utat /kb 2-3 km-el elobb megalltunk/, mert sok volt mar a mosnivalo, es a delutant a ruhak szaritasanak szenteltuk. Itt ismet medences szallast fogtunk ki; itt tiszta volt a viz, csak rettento hideg. Talalkoztunk ket idosebb magyar novel; az egyik mondta, hogy itt uj a medence, mert ot eve mar egyszer vegigment, es akkor meg nem volt.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr822132937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ica0918 2010.07.09. 09:07:48

puszillak benneteket nagyon örülök hogy bírjátok még.és mindenki büszke rátok nagyon sokat gondolok rád mert nehéz lehet ennyit menni viszont sok tapasztalatot szerzel és élményekkel gazdagon térsz haza.a cirmí mindig dilis nem szeret fujj.. keni jól érzi magát .mi megvagyunk csak nagy a csönd .sok sikert kívánok az úthoz hiányzol nagyon puszi anyudnak.

zita81 2010.07.10. 13:54:20

szia!
Ritával sokat emlegetünk,hogy neked most mennyire más "gondjaid"vannak,mint nekünk akik itthon éljük a kis megszokott életünket,furcsa belegondolni-kinek nehezebb.mennyi képed van már??
eddig még nem érezted azt illetve nem gondoltál rá egyszer se,hogy vonatra ill buszra szállj??mi a legnehezebb(a gyalogláson kívül)nincs honvágyad??
itthon minden ok,majd úgyis beszélünk.sokat gondolok rád.
ui:a cirmi fúj mindenkire,de amúgy imádja a csavargást:)

patikaági 2010.07.10. 22:54:53

Szia Bogaram!!!Itt vagyok a patikában hétfő reggelig ügyelek:-(((Így most ráérek olvasni az élménybeszámolód/teccik/,és írok én is 1 picit.A medencés szállás király lehet,gondolom már néger vagy/medencétől függetlenül/Remélem használod a nap olajat:-)))Az a letolt gatyás fazon sem lehetett semmi.....még szerencse,hogy vittél bicskát.További jó gyaloglást és kitartás!!!!Anyudnak is üdv.....Puszi Ági
süti beállítások módosítása