HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.20. 20:42 venyercsan

29. nap Ligonde - Melide xx km 07.19.

Ez a szallas is koran kidobos, igy hamar keltunk, s szedtuk a satorfankat. Itt is Para mindenutt.

Az erdei ut utan beertunk egy helyre, ami ugy nezett ki, mint egy ifjusagi tabor. Egy terembol allo nagy epuletek rengeteg aggyal jobbra balra. A termek utan volt egy kavezo, itt megalltunk. Olyan volt ez nekem, mint egy oazis. Vegre egy szep hely. Kiultunk a teraszra, onnan neztuk az elvonulo embereket, es hallgattuk a jobbnal jobb zeneket. Valami zenecsatorna ment a Czegenyi Erika kedvenc szamaval. Volt wifi is, de itt nem mertem irni, nehogy ugy jarjak, mint elso nap, mikor egy ora iras utan nem tudtam kitenni a netre az iromanyt.

Par faluval odebb megalltunk reggelizni egy pihenohelyen. Par tyuk vett korul minket; jottek keregetni. Nem voltak felosek; par kenyermorzsaert teljesen kozel jottek. Meg a labamra is raleptek. :)

Folytatva utunk lattunk egy elkeritett reszen ket lovat. Az egyik odajott a keriteshez, neki adtunk par almat, amit utkozben szedtunk. Tunderi volt. Delutan Melidebe erkeztunk, ahol ki volt irva, hogy a szallas felujitas miatt zarva van, ezert egy kozeli csarnokot adtak at a zarandokoknak. A csarnokban csak egy-ket kontener volt rendesen kialakitva szallasnak, de az mar tele volt erkezesunkkor, igy tobbedmagunkkal matracokat kaptunk. Most mar tudom milyen az arvizkarosultaknak. A szallas elfoglalasa utan visszamentunk meg a varosba; egy etteremben jot vacsoraztunk. Este tiz korul jott meg egy iskolas csoport; toluk sokaig nem lehetett aludni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr962164538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása