HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.27. 11:34 venyercsan

35. nap Fisterre - Santiago de Compostella 101 km /taxival/ 07.25.

Reggel a megbeszelt helyen talalkoztunk Leaval, Misivel. Reggeli kavezas utan fogtunk egy "taxit". itt vannak olyan hivatalosan mukodo soforok, aki nem taxioraval, hanem elore megbeszelt /nem alku targya/ aron elvisz. Visszamentunk Compostellaba.

Elmentunk egy zarandokszallasra, mivel csak ket napot foglaltunk szallodaban; nem olcso mulatsag. Ezutan elmentunk a zarandokirodaba, es megkaptuk az oklevelunket. 25-i datummal; ahogy edesanya szerette volna. Seta a varosban negyesben, majd megtalaltuk a vasarosokat. Vidampark juhe ;) Volt itt porges-forgas. Harom jatekra is felultem; utana izomlaz a hasban; azt hittem osszeesek. ¿Hat ennyi ut utan egy kis moka kifog rajtam?

Este sietni kellett vissza a szallasra, mivel ejfelkor bezar; idoben visszaertunk. Ez az utolso zarandokszallas, juhuuu. Na hat nehogy mar jo legyen az utolso. Ablak nelkuli szoba, tele budos emberrel. Itt is horkolas, majd nyoszorges, majd fingoraszas... Folyamatosan a masnapi szallodan jart az eszem...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr692179550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H.Kata81 2010.07.27. 16:55:07

Őszintén GRATULÁLOK , ez egy elképesztő kaland volt, megismerhetted magadat és a saját korlátaidat! Tiszteletet érdemel az a kitartás és akarat, ami átsegített a nehézségeken...
süti beállítások módosítása