HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.04. 08:44 venyercsan

8. nap Najera - St Domingo de la Calzada 21 km

Reggel a szallason akartam irni. A szamitogep egy iroasztalon van, aminek a szekrenyenek az ajtaja zarva van. Van rajta egy kis lik, itt kell bedobni a "polcra" az 1 Eurot. ahogy bedobtam, el is nyelte. Cserebe kaptunk egy kituzot. puff neki...

Reggel termeszetesen mar nem esett. ;)

Rengeteg errefele a fecske, meg a golya. A templomok korul rengeteg fecske ropkod, es majdnem mindegyik tetejen van egy-ket golyafeszek.

delutan borsofold mellett haladtunk el, amit eppen bazi nagy gepekkel betakaritottak. No minket sem kell felteni; jol belakmaroztunk.

Ujabb szallas; itt pici szoba van ot aggyal, de legalabb nem emeletes agyak.. Epp vacsoraztunk, mikor befutott edesanya ismerose. Nekik itt mar sajnos nem jutott agy, ezert atmentek egy masik szallasra.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr732128257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása