HTML

üzenet haza

üzenet az otthon maradottaknak

Friss topikok

Linkblog

2010.07.04. 09:43 venyercsan

megjegyzes(ek) 1

Mellekesen megjegyeznem, hogy a tavolsagok csak tajekoztato jelleguek. 3 papirbol probaljuk osszeollozni; mindharom mast ir.

Az egyik szerint mar Burgosnal megvolt a 300 km, a masik szerint csak masnap; de mar tuti megvan.

A bot: Az elso nap, mikor megerkeztunk az elso etap vegere, Az egyik jezotablahoz oda volt tamasztva egy faag. Ezt mar biztos hsznalta valaki, De most ugy nezett ki, hogy nekem van odakeszitve. nagyon jo kis bot volt; ezt hagytuk ott az egyik szallason.

Jo, hogy altalaban mi indulunk utolsonak, igy tortenhetett, hogy edesanyanak is "talaltunk" egy botot, de nem am fabol, hanem olyan csili-vili muanyagot. Persze ez is ottmaradt az enymmel. Termeszetesen ezeket hamar potoltuk egy kesobbi szallason

 Neha utkozben nagy gaz mellett megyunk el, s ilyenkor erezzuk a viragok illatat. Van egy noveny, meg nem jottem ra, hogy melyik, aminek furi illata van. Ilyenkor mindig Arpi jut eszembe... ;)

 

Agikam (Agi neni)!

Koszonom, hogy irtal, jolesik, hogy ilyen sokan szoritanak ertunk.

 

Agikam (patikaagi)!

a lonyal nagyon jo, neha nyeriteni tamad kedvem tole :)) de tenyleg jo ;)

 Karesz!

 

A cigi nem hatraltat, de nagyon fogy. Itt draga a cigi, kuldhetnel egy csikkal.

 

Na vegre utolertem megam az irassal. remelem, nem fogok megint ennyire lemaradni.

 

Ja: utkozben volt egy kis falu, aminek a szelen volt egy picike fahaz; beneztem es ket szamitogep volt benne, itt is a bezart iroasztal modszer. Bdobtam egy eurot, erre kiirta, hogy ok, van meg 15 azaz TIZENOT percem; na itt gyorsan megneztem a kommenteket, de irni nem volt idom.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://venyercsan.blog.hu/api/trackback/id/tr822128314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H.Kata81 2010.07.04. 12:26:28

SZia Ádám!
Nagyon jó olvasni és elképzelni milyen szép helyeken jártok. Ez a sok kicsi spanyol falucsak fantasztikus lehet. Az biztos, hogy ennél jobban megismerni egy országot nem lehet, mint gyalog. A lábfájással kapcsolatban KITARTÁS, tudtad, hogy ez lesz, de erős vagy és ki fogod bírni!!! Mindenki szorít értetek! Sokszor beszéljük a melóban, ha itt lenne Ádám, akkor ezt ő csinálná vagy tőle kérdeznénk meg stb... K.Katinak kinyomtattam az első 7 nap leírását még előző héten, mert tudod ő otthon nem nagyon netezik, annyira élvezte, hangosan nevetett, azt mondta milyen jól írsz és jó humorral. Minden jót nektek és vigyázzatok magatokra! Puszi Kata

Réka, Peti, Csilla, Évi, Dodo 2010.07.04. 22:08:32

Sziasztok kedves távol lévő zarándokok!
Élvezzük a leírásokat! Hanni hólyagos lábára kíváncsi a Mami, meggyógyult? Hogy bírjátok? Nagy a hőség? Úgy tűnik, szépen teljesítitek a távokat, de ez nem is volt kérdés. Itthon minden rendben. Hát igen, a magyar egy világnyelv, a cicák is értik, vagy ő is egy magyar zarándok volt? Nem találkoztatok azzal a mezei poloskával, amit még mi vittünk ki Spanyolba évekkel ezelőtt? Írjatok szorgalmasan, amikor csak tehetitek, és sok-sok fényképet csináljatok. Hiányoztok! Millió puszi, a CSALÁD
süti beállítások módosítása